söndag 9 mars 2014

Himmel blå

Det var längesedan jag längtade så mycket efter något som jag har längtat efter blå himmel. Ett väldigt tjat på mig om blå himmel och sol, men jag fortsätter ihärdigt tala om hur fantastiskt det är med denna blå himmel. Det känns som om jag varit inbäddad i en grå filt i flera månader och denna grå filt har sugit energi ur mig. Under dessa två fantastiska dagar har jag nästan orkat med allt jag föresatt mig att göra. Om någon missat det hela så älskar jag sol och blå himmel!!!!

Vännerna har åkt hem till sin del av Sverige och det är tomt. Vi har pratat och pratat och pratat. Mycket prat om husbil, så nu längtar jag ännu mer efter att få ta ut vår "plåtis" från vinterförvaringen. Eftersom både maken och jag har jobb där vi är sociala hela dagarna så åker vi gärna iväg på naturupplevelser och lite äventyr där vi är ganska ensamma när vi är lediga. Man kan säga att vi vill varva ner, samla kraft och uppleva kul saker när vi drar iväg med vårt mobila boende.

Ha nu en fin vecka allihop och njut av den blå himmel som vädret kanske kommer att bjuda oss på!

Katarina

3 kommentarer:

 1. Förstår att en husbil passar er fint. Känner lika att när jag jobbat klart då vill jag vara lite för mig, oss, själva. Vi har ingen husbil eller husvagn. Men vi har inte så mycket besök här hemma så jag hinner återhämta mig. Jag vill också ha sol och blå himmel. Måste få fylla på energidepåerna.

  Ha en bra måndag!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att vi åkte denna helgen och fick gott sällskap, god mat och sol, för nu är solen borta igen! Grått och fuktigt, som vanligt. Men vi går ju åt rätt håll och förhoppningsvis kan vi mötas upp snart med våra husbilar!
  Kramar Ewa

  SvaraRadera
 3. Så vackert och härligt ...känner skogsluften från dina bilder till mig.
  Vårkram
  ~Lollo~

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...