onsdag 1 maj 2013

Boktravar


Hm, här hos mig har boktravarna av olästa böcker vuxit mig över huvudet.Jag brukade stoppa in böcker som jag köpt och som skulle läsas så småningom i ett skåp bredvid sängen. Efter ett tag stod de i dubbla rader, snart lade jag dem i fönstret för att så småningom upptäcka att raden av böcker hade blivit alldeles för lång.


En dag tog jag fram alla böcker och travade dem på en pall i sovrummet för att påminnas om att inte inhandla några fler böcker på ett tag. Det fungerade och nu har jag börjat beta av högarna på pallen. Det går sakta men säkert framåt och inga nya böcker har fått plats på pallen. Får se hur högen ser ut efter sommarens långa soldagar med en bok i solstolen. Ha! Hoppas kan man ju, på solen alltså.

Ha en fin start på maj!

Katarina


7 kommentarer:

 1. Kul du hittat det som fungerar :)
  Själv har slutat köpa böcker, bara de jag måste.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Jag har också böcker på hög men inte lika många och höga högar som du har :)) Klart det blir sol ;)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också att läsa och har en hel del på lager. Tänker att jag inte ska köpa fler men jag handlar oftast på loppis för att sen lämna dem på nästa loppis. På så vis blir det ju vinst på många sätt:)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Känner igen...men här är det köpstopp på böcker sedan flera år. Nu hittar jag dem gratis på bytarboden istället, det blir lika många :)Men läser gör jag hellre en mörk höst/vinterkväll med brasan igång. Vår och sommar finns så mycket jag vill göra ute.

  SvaraRadera
 5. Vilken bokmal du tycks vara..hihi...

  Önskar dig en fin och solig skönamaj-helg :)
  Kram Lollo♥

  SvaraRadera
 6. Önskar dig många härliga läs stunder:) Kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 7. Själv har jag svårt för att läsa nu efter min utmattningsperiod, men jag läser via ljudböcker och det går alldeles lysande! Tänk vad konstigt det kan bli, jag som läste så otroligt mycket förr, men nu har jag skickat iväg ca 500 böcker till second hand och lika många har jag gett bort till nära och kära....
  Lycka till med "drömmen" att inte köpa fler....det är som ett gift det där...*ler*
  Ha det gott och framförallt får du ha en skön semester med alla böckerna...fnisss

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...