söndag 14 april 2013

Lite shopping också

På hemmaplan hade vi i flera böcker läst om riktigt bra affärer som sålde olika märkeskläder billigt på outlet. Det kändes dock lite som när man i filmen Sällskapsresan letar efter Pepes bodega när vi letade efter dem. När vi kom fram till rätt adress så hade de flyttat till en ny adress och när vi kom fram till den nya adressen så hade de lagt ner verksamheten. 


Det slutade med att sönerna storshoppade på Macy´s där det var rea och hur mycket som helst att titta på. Jag tittade dock mest eftersom den stora shoppinglusten aldrig riktigt infann sig. Praktiska jag köpte två par jeans eftersom det var billigt.


En av dagarna tittade vi in i den enorma butiken Nike Store i flera våningar med enbart sportkläder, skor och tillbehör. Där slog jag till och köpte mig ett par löparskor Nike Free 4.0. Jag hade ingen aning om prisläget på dem här hemma men har nu sett att jag betalade strax över halva priset. Inte dumt med fantastiskt sköna skor till ett bra pris.


Vi besökte också Apples berömda glaskub uppe vid Central Park och innan dess hade vi också besökt deras jätteshop i Grand Central Station. 


Katarina

5 kommentarer:

 1. Nu blir jag ännu mer sugen på att åka dit, om inte så bara för att se all förändring som skett på 30 år!!! Det får bliven träff snart så du får dela med dej mer av dina erfarenheter!!
  Kramar Ewa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk vad mycket jag har att berätta när jag och kollegan kommer ner i maj.Det ska bli kul att träffas då.

   Kram Katarina

   Radera
 2. Vilken upplevelse!!
  Jättefint...och visst är det fantastiskt med storstadens puls kontra naturens tystnad...man behöver kontraster ibland!
  Ha det så gott
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 3. Jag ska också åka till New York, nån gång, tror jag alldeles bestämt! :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Kul med shopping på ett riktigt häftigt varuhus! Dom där "outlettarna" dom kan man kanske både ha och mista! Coola ställen och häftiga ställen! Roligt att få bilder och rapporter.
  Agneta kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...