lördag 13 april 2013

Frukost i New York

Hotellen i New York serverar oftast inte frukost utan man får gå ut och äta frukost istället. Granne med vårt hotell låg Denys Deli som var en mix av en Seven Eleven och snabbmatsrestaurang, men vilken god frukost de hade. Till vänster hade de den mest fantastiska fruktbuffé jag någonsin sett och till höger beställde man det man ville äta och så lagade de till maten omedelbart. Jag fick min favorit, omelett med bacon och tomater.


Man kunde välja mellan att ta med sig maten eller gå en trappa upp och äta den. Vi gick en trappa upp och satt där och åt, studerade människor och tjuvlyssnade på samtal, de samtal vi förstod. Ingen av oss är kunnig i varken spanska eller kinesiska som förekom ganska flitigt, fast det var kul att lyssna ändå.


Det var en strid ström av människor som ville köpa frukost. Eftersom vi åt på lite olika tider så var det olika yrkesgrupper som dök upp. 

Ber om ursäkt för kvalitén på dessa kort eftersom ljuset inte riktigt räckte till trots mitt ljusstarka objektiv.

Katarina

2 kommentarer:

  1. Nu ska jag äntligen skriva några rader på din blogg, tittar ofta in här och på andra ställen men ger inte tid att kommentera. Mycket trevligt att följa ditt liv i stort o smått...men speciellt tycker jag mycket om ditt sätt att illustrera. Det märks verkligen att du SER din omvärld. Bild o text kompletterar varandra. Du har då o då några riktiga fotohöjdare, tex för några inlägg sedan en skogsväg med tallar i vårvintern, äppelbilderna och för ett tag sedan en vinterserie med hus i landskapet....det gäller att kunna se det lilla i det stora...roligt att du fortsatte din blogg. Minns att du planerade att stänga av ett tag...att resa ger ofta en möjlighet att "fylla på depåerna" ,både dagsresor med väninnan o längre med familjen är härligt. Vi funderar också på en New York resa så det är kul med ditt senaste inlägg,nu många varma vårhälsn fr Tina på Hönö

    SvaraRadera
  2. Men vad spännande och roligt att åka till New York:) Där har jag aldrig varit, men hoppas komma dit någon gång:) Ha det så jättebra stor kram från vännen Maria

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...