tisdag 16 april 2013

NHL-hockey

Vi hade gärna varit på en hockeymatch i Madison Square Garden men det var tyvärr inga matcher där när vi besökte New York. Däremot så hade New Jersey Devils hemmamatch mot Toronto Maple Leafs i Prudential Center och vi lyckades få tag i biljetter.


Det var oerhört mäktigt att komma in i denna jättearena som under den här matchen hade en publik på över 17000 personer.Vi lärde oss att man äter väldigt mycket under hockeymatcher i USA. Det var hela tiden rörelse i publiken när folk gick iväg och köpte mat i stora lass. 


Det var härlig stämning i arenan där fans från båda lagen satt blandat utan något strul vad vi kunde se. Hemmalaget förlorade med 1-2 och vilket ös det blev när de gjorde sitt mål. En av sönerna hamnade på jumbotronen och kablades därmed ut över hela världen.


Det var en upplevelse att få gå på en NHL-match och uppleva stämningen med alla jippon runtomkring. Nästa gång jag kommer till New York vill jag gärna gå och se en basketmatch i Madison Square Garden. Har hört att det ska vara en helt otrolig upplevelse.

Nu har jag gödslat väl med positivt beskrivande ord i kväll och avslutar med att tala om att den första och sista bilden är fotograferade av maken och den i mitten med min telefon.

Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...