torsdag 1 augusti 2013

Fem kvällar fem solnedgångar

Jag utlovade solnedgångar igår och här kommer det en kavalkad av dem.

Första kvällen hann vi precis ner till havet för att se solen gå ner.


Andra kvällen var vi lite mer förberedda och var på plats i god tid. Tyvärr blev det inget stort skådespel, men vackert ändå.


Tredje kvällen var vi på plats igen för att beskåda solnedgången och det var mycket svårt att gå därifrån eftersom det var så vackert.
Fjärde kvällen tänkte vi nästan strunta i att gå och titta på solnedgången. Maken tog sig en tur och kom snabbt tillbaka och tyckte nog att jag skulle titta jag med. Vilken tur, för nu blev det ytterligare en variant på solnedgång.Den sista kvällen krävde sin solnedgång och bjöd på en ny variant. Ovädret hängde i luften och det kändes nästan lite ödesmättat.

Vad kan man mer säga än att solnedgångar är varierande och fantastiskt vackra.

Katarina

11 kommentarer:

 1. Så underbart Jättevackert och du lyckades fånga det och dela med dig av det vackra :) tack för det.
  Älskar dig fortsatt fina sommardagar
  Kram Lollo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar dig fortsatt fina sommardagar ska det så klart vara...hihii...;) /Lollo

   Radera
 2. Så olika men lika vackra på olika sätt!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Verkligt vackra allihop!Det hade nog blivit 365 olika om du stannat hela året.Oj vad jag plötsligt saknar horisonten säger öbon som flyttat opp utom synhåll för den :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med om saknaden av horisonten. Jag är ju en utflyttad västkustbo som hamnade i inlandet. Mina solnedgångar här hemma är vackra de med när solen sjunker ner långt bort över skogen, men inte som vid havet...

   Kram Katarina

   Radera
 4. Oj,oj vilka otroligt vackra bilder. Blir mållös då jag ser dina bilder. Ha nu en fin helg och hoppas på fler såna fina kvällar. Kramen.

  SvaraRadera
 5. Å så vackert!!! Härligt att se :)

  SvaraRadera
 6. Vilka himlar! Och så skrivs det ibland i reseskildringar osv att man ska åka dit och dit, och då menar dom ibland runt halva klotet, för att titta på solnedgångar. Behövs väl inte när det är så här fint här i Norden! Fantastiska bilder!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Så vackert! Gör du något med bilderna efteråt eller vad har du för inställningar för att få så fina solnedgångar? Tycker att det är rätt svårt.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det svårt med solnedgångar! Dessa har jag inte gjort något särskilt med. Jag brukar mest beskära. Danmark bjöd på fotogeniska solnedgångar ;)

   Kram Katarina

   Radera
 8. Vilka fantastiska bilder Katarina! Helt magiska! Och tänk vilket skådespel vi bjuds på varenda kväll om vi bara tar oss tid att titta.

  Kram på dig

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...