söndag 21 april 2013

Afternoon Tea på Grytthyttans Gästivaregård

Man pratar ofta om att sätta lite guldkant på vardagen och när maken nu fyllde det berömda jämna för en månad sedan hade jag plockat ihop några guldkanter istället för fysiska presenter. Dessa guldkanter innebär enkla upplevelser som smakar gott och igår var det dags för den första.


Vi åkte till Grythyttans Gästgivaregård för att avnjuta Afternoon Tea i deras salonger. 


Vi åt i långsamhetens lov och njöt både av miljön och de smaker vi fick oss serverade. Mina absoluta favoriter blev scones med lemon curd och gurksandwichen. 

Efter denna lilla oas mitt i livet så blev det jakt på en ny motorsågskedja, för idag fortsätter vi röja träd runt huset. Ungefär nio mil senare fick vi tag i rätt sort. Nu är det bäst att jag drar på mig arbetskläderna och går ut till maken som redan har hunnit fälla några träd.

Ha en fin söndag!
Katarina


2 kommentarer:

 1. Oj så lyxigt känner jag, att fira i denna anrika och fina miljö med sitt vida omtalade och goda rykte angående smakupplevelser :) Härligt!!!
  Guldkant på tillvaron betyder så mycket och det förstår jag att ni fick.
  Ett försenat grattis till maken från mig...hihi..
  Hoppas du får en fin vecka vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 2. Vilket trevligt sätt att förgylla vardagen med! Jag är väldigt förtjust i Afternoon Tea. När jag fyllde 40 då ordnade jag ett kalas som hette just så :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...