måndag 3 december 2012

Min tid är nu och den är kall!


Jag tycker om vinter med snö och kyla. I min del av landet så har vi nästan ingen snö, cirka 2 cm, men en hel del kyla. Jag tycker inte att det är några större problem att röra mig utomhus; det är ju bara att klä på sig lite mer. Däremot så tycker jag inte om när det är kallt inomhus och det är det nu. När sonen kom hem var det 10,8 grader i köket. Av någon anledning så har tre element lagt av hemma hos oss så nu eldar vi värmeljus i valda delar av huset. Det ska bli ordning på det men inte just ikväll. Sedan har ju gamla hus en tendens att ha både golvdrag och fönsterdrag även om elementen fungerar. 

Så ikväll säger jag bara: "Leve fleecefilten"!

Hur har du det med snö och kyla i din del av världen?

Katarina

5 kommentarer:

 1. Vi har det som hos dig, inte så mycket snö men kyla. Och det är vackert, visst det är det, men jag gillar inte kyla. Tycker inte alls om vintern, det märker jag tydligare och tydligare för varje år som går.

  SvaraRadera
 2. Oh huuuuh! Stackare. Jag gillar vintern med snö och kyla ... men jag avskyr att frysa, därför har jag alltid raggsockor och ulliga koftor på mig, trots att vi har det varmt inne :)

  Hoppas att ni snabbt får värmen tillbaka!

  Kul att du tyckte om mitt nät-magasin. Det gör mig glad!

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Hu! Hoppas att ni har fått upp värmen Katarina? Jag måste erkänna att jag inte är mycket för kyla. Utomhus är det ok, för som du säger så kan man alltid klä sig efter väder. Men inomhus gillar jag inte alls att frysa. Men eftersom vi bor i ett hus som är flera hundra år gammalt så ingår en viss kyla här också. Ett hus som är vingt och snett, dragit och kalla golv men som vi älskar. Så det är bara att elda och klä sig varmt. Och filtar är helt klart vär räddning här också. ;)

  Sköt om dig och hoppas att värmen har återvändt inomhus nu.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Oj så jobbigt att elementen lagt av...inte kul alls nu när det blivit så kallt!!
  Annars tycker jag om att det inte är smutsigt mörkt och blött längre, utan vitt och torrt och rent, just nu i alla fall ;)
  Hoppas det ordnar sig snart med värmen för er.
  Önskar dig en fin dag vännen
  Ann-Louisekram♥

  SvaraRadera
 5. Brrr kallt inne, låter inget vidare:( Hoppas det ordnar sig snart! Kram från vännen Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...