tisdag 4 december 2012

Blir sakta men säkert varmare


Nu har vi värme på alla element i huset. Det var cirkulationspumpen som hade gått sönder. Egentligen hade vi tur som hade någon värme överhuvudtaget. Det var så att den värme som lyckades cirkulera gjorde det av egen kraft på grund av att värme stiger. Vi kunde lika gärna ha varit helt utan värme i den 20-gradiga kylan. 

Jag har fortsatt frysa hela dagen efter den kyliga morgonen i huset eftersom den skola som jag besökte idag inte var riktigt varm. Jag har letat efter varma element och varma fläckar i golvet (sådana finns)hela dagen. 

Trots att det finns värme på elementen så tar det ett bra tag innan värmen sprider sig i det ganska utkylda huset. Sitter nu i mitt arbetsrum med fötterna mot elementet med plugg och bloggande. Varmt och gott!

Ta nu hand om er i kyla och snöfall!

Katarina

6 kommentarer:

 1. Skönt att du får det varmt om fötterna! Vi har fått riktig vinter här i Göteborg, 1 dm snö och 10 grader kallt! Funderar på att elda lite i kakelugnen...
  Kram Ewa
  p.s det finns två sittplatser över i husbilen om ni vill hänga med till Berlin över nyår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, då har till och med Göteborg mer snö än vad vi har med våra 2 cm. Härligt! Elda på du och njut av värmen ;)

   Tack för erbjudandet om sittplatserna i husbilen. Det kommer fler resor hoppas jag med sittplatserbjudande som vi kan nappa på i framtiden.

   Må så gott!
   Kram Katarina

   Radera
 2. Tänk att det alltid händer när det är som mest olägligt...nu hoppas vi den nya pumpen håller L Ä N G E :)

  SvaraRadera
 3. Så skönt när det fungerar igen :)
  Önskar dig en fin kväll vännen <3
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 4. Våra hus är så sårbara - jag tänker på det vi bor i nu, det är nytt. När jag jämför det med det vi bodde i tidigare som var urgammalt så hade vi klarat oss mycket bättre där än vi skulle göra här om allt gick sönder. Och det gäller vatten också. Märkligt.......ibland undrar man.....tillbaka till naturen kanske....
  Tur att ni fått er värme tillbaka, gott!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Jag blir konstig av att frysa. Måste ha ordentligt med kläder på mig. Tur ni har värme igen. Vill inte att du ska frysa dina fingrar stela så att du inte kan blogga :) Håll dig varm! :)

  Kram!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...