söndag 2 december 2012

Min tid är nu


Ja, min tid är nu! Vi har för tillfället lämnat det grå, fuktiga och mörka för att kunna njuta av snö, kyla och klar himmel. På med varma kläder och ut i naturen. Vi tog oss, som så ofta, en tur längs Lungälven. Där var det så otroligt vackert med naturens isskapelser i vattnet.

På ett ställe kunde vi se hur kylan hade börjat bilda små isflak som inne vid kanten hade börjat frysa ihop.Det ska tydligen bli kallt under kommande vecka så det ska bli kul att se hur älven har förändrats när vi tar nästa helgpromenad.

Må så gott ute i snö och kyla!

Katarina


5 kommentarer:

 1. Inget slår naturen när det gäller skapande, det är så man häpnar om och om igen och dina bilder är verkligen bevis för detta! Så vackert!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder!! Och ja, jag håller med dig, det är mysigt nu när snön kom!

  Ha en fin adventskväll:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder! Här är det kritvitt och svinkallt. – 18 grader i morse. Grät nästan av lättnad när jag insåg att kaninen hade överlevt natten. Nu är det ju en sort som ska vara ute i kylan och som tål nästan hur kallt som helst, men ändå. Själv är jag rätt nöjd med att elda brasa och längta efter semestern i Mexico. Varma hav med fin snorkling är rätt för mig :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad härligt med varma hav! Jag förstår att du längtar.

   Kram Katarina

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...