fredag 28 december 2012


Det blev en liten tur till Karlstad idag. Framför allt skulle vi hjälpa den utflyttade sonen att köpa och frakta hem en soffa, en fåtölj och en fotpall från det stora varuhuset. Vi lyckades med uppdraget och sedan kunde vi strosa runt inne i centrum och titta lite i affärer. Det var faktiskt riktigt lugnt i affärerna så jag fyndade några tunikor till min lite trötta garderob. Det var precis det jag behövde för att pigga upp den lite.

Jag vet dock inte riktigt vad som ska pigga upp mig själv. När jag tittar mig i spegeln känns jag bara så blek och grå. När jag ändå gnäller lite så har jag fortfarande ont i halsen. Lite sol, värme och en vitaminkur kanske skulle göra susen. Vad piggar du upp dig med när du möts av en blek skepnad i spegeln?

Katarina

2 kommentarer:

 1. Ja, det är lätt att känna sej blek och glåmig så här års... lite peeling eller djuprengöring brukar pigga upp, och nån gång ibland (och detta är förmodligen helt politiskt inkorrekt) går jag faktiskt och solar i solarie för att få lite annan nyans än blåvit... Gott slut!//kram maria

  SvaraRadera
 2. Ojoj vad tråkig jag ser ut numera...årstiden får mig att vara gråare än vanligtvis....
  Kanske blev jag lite rosigare efter vår utevistelse idag :)

  Jag kommer nog klippa håret lite snart och pudra på lite rouge på kinderna.

  God fortsättning på dej vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...