torsdag 27 december 2012

Mellandagsliv


Årets julhelg passerade med ett ganska stort lugn. Våra resande gäster lyckades undvika utlovade trafikkaos både hit och hem, maten var god och vi förlängde livet med härliga skratt under julklappsspelet.


För första gången på många år gick vi i julottan. Jag var med i kören och var på plats redan klockan 6 på morgonen och vid 7 kom mina morgonpigga anhöriga. Uppe på orgelläktaren hann det bli 27 grader varmt innan julottan var över så det var en rosig kör som tog sig ner för trappan efter utfört uppdrag. Ute vräkte snön ner och vi pulsade oss bort till svärföräldrarna för morgonfika.


På juldagen hann vi med lite hockey eftersom det var en så kallad hemvändarmatch i ishallen. Det innebär att spelare från A-laget, veteraner och utflyttade spelare samlas och spelar en match tillsammans. Det var riktigt mysigt och sonen lyckades göra det första målet i matchen. 


Mellandagslivet har nu börjat och maken har blivit frisk men har inget vidare krafter, jag har ont i halsen och sonen har varit iväg på småviltsjakt. Ingen mellandagsrea har drabbat oss ännu men i morgon ska vi nog ut och jaga efter en soffa till den utflyttade sonen.

Jag läser och spelar Wordfeud, ser lite på TV och suckar över att det gör ont i halsen, men livet är ganska skönt ändå.

Må så gott och tänk på att ett reafynd bara är ett fynd om det var något man skulle ha ändå!

Katarina

6 kommentarer:

 1. Din jul låter lugn och härlig. Förutom halsont. Så har det varit här också, lugnt och hostigt och nu dras jag med den förlamande trötthet, som din man också verkar göra, som man får efter en rejäl förkylning. Spelar också Wordfeud emellanåt. Och läser en bok och går omkring......
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Låter lugnt och skönt.
  Ha en fortsatt mysig torsdag.

  Kram K

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Vilken fin kyrka ni har och vad mysigt att sjunga på julotta! Vi i vår kör hade två jul konserter innan jul så det blev ingen gudstjänst för mig i julhelgen. Krya på dig kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön julhelg! Fina bilder, som vanligt!! Vad heter du på Wordfeud? Jag är Fröken Solros :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har skickat en "invite" till dig som Inezza.

   Kram Katarina

   Radera
 5. Julottan var ett tag sedan jag var på. Då var den riktigt tidigt, typ 05.30 eller 06.00. Men kl 7 är tidigt det också. Vacker kyrka ni har. Jag sjön tidigare i en kyrkokör men har numera gått över till en pop- och rockkör, så då blir det inget sjunga i kyrkan längre. Kan sakna akustiken och stillheten som det blir i en kyrka.

  Önskar dig ett gott slut på 2012 och ett gott nytt 2013.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...