lördag 27 oktober 2012

Puh!

En hektisk och innehållsrik vecka övergått i helg. Våra helger brukar vintertid inledas med att fredagskvällen tillbringas i en ishall för att se sonens ishockeylag spela. Så även igår och vi kunde åka hem med en seger i bagaget. Nuförtiden behöver vi inte följa med för skjutsandets skull utan nu är det bara för att vi tycker att det är kul. Ibland får man frågan hur man orkar tillbringa varenda fredagskväll i en ishall (A-laget har matcher då). Det går riktigt bra; man har trevligt sällskap, underhållning och spänning. Sonens största fan är nog hans farmor som åker med på så gott som alla matcher. 


Nu var det ju inte hockey jag skulle skriva om idag utan om att fantastiskt väder och ledighet äntligen lyckades sammanfalla. Det blev en underbar tur i Lungälvsravinerna. Samma kängor som vandrade i Italien i värme och sol fick nu vandra några kilometer i kyla och sol. Som jag skrivit tidigare så är Lungälvsravinerna ett av mina paradis på jorden och så var det även idag. Älven var så fylld med vatten att man på några ställer fick ta alternativa vägar för att ta sig fram.


Nu gäller det att passa på att vandra så mycket som möjligt för jag fick, under veckan, reda på att min onda axel ska opereras runt årsskiftet. Enligt läkaren så ska jag slippa smärtan efter det och till och med kunna bära ryggsäck igen. Jippie!!! 


Jag har ju två vandringsdagar kvar att berätta om och i morgon hamnar vi på Capri. 

Ha en skön lördagskväll!

Katarina

5 kommentarer:

 1. Gäller att passa på nu och fylla på luft och energi så du hämtar dig snabbt från den blivande operationen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med att tillbringa mycket tid i ishallar - mina tjejer har åkt konståkning, och ridit (och det är kallt i ridhus också...). Nu fattar jag inte riktigt hur man fick ihop allt, men saknar att många av de föräldrar man tillbringade mycket tid ihop med - och som jag tyvärr har tappat kontakten med. Ha en fortsatt skön helg! //kram maria

  SvaraRadera
 3. Men så bra att du får operera axeln! Jobbigt också men jämfört med att ha smärta och inte kunna bära ryggsäck är det helt klart värt det :)

  Vilka underbara foton Katarina! Du är så duktig på att fotografera och jag tror det sista kortet är ett äpple minsann :) Vad kul med en farmor som är intresserad också.

  Hoppas du har en fin helg! Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna för att allt kommer lösa sig till det bästa och att operationen kommer ge dig bättre livskvalitet i framtiden. Att gå med värk är ingen höjdare.
  Njuter verkligen av dina jättefina bilder..så imponerande vackra!!
  Ha det gott
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig dag! Och fantastiska foton! Så bra att det löser sig med axeln. Ha en fin söndagskväll. Kramis P

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...