fredag 28 februari 2014

Drömmer om äventyr


Jag hade planerat och sett fram emot några dagars ledighet den här veckan hos mina föräldrar. Tyvärr hann jag knappt komma ner till dem innan jag blev sjuk (magsjuk-bläh). Så maken fick sätta mig i bilen och åka hem. Det var nog de värsta tre timmar i bil jag gjort, med värk i varenda kroppsdel jag kan tänka mig. När vi kom till groparna på vår grusväg trodde jag att jag skulle gå sönder i varje grop vi körde ner i. Efter det har jag legat däckad i sängen och mest mått dåligt. Det var nog första gången på 15-20 år som jag har varit magsjuk så jag ska väl inte gnälla, men ändå...

Idag har jag orkat titta på härliga natur och äventyrsdokumentärer på datorn från svt-play så nu är mitt huvud fyllt av äventyrslust. Jag vill bestiga bergstoppar, paddla kajak, sova under bar himmel, fjällvandra, sova ute på vintern, fotografera på oländiga platser osv. Nu vill jag bara få ut husbilen och dra iväg på nya äventyr. Inser när jag sätter mig upp smått yr och lite illamående att det får vara drömmar en liten stund till och att jag inte ska dra iväg och sova i vindskydd under helgen.

Katarina

9 kommentarer:

 1. Din arma stackare, klart du får gnälla lite! Det finns inte mycket som är värre än illamående och en kropp som vill vända sig ut och in. Hoppas du snart är som vanligt och att husbilen får komma ut och rulla med dig till ett fotoäventyr :)

  SvaraRadera
 2. Men din stackare! Kan inte ens tänka mig en så faslig färd. Hoppas att du blir helt bra snabbt!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. En sådan vacker bild av iskristaller!
  Bra med drömmar, alla kanske inte uppfylls men tänk så tråkigt om man inte hade några mål o drömmar alls...

  SvaraRadera
 4. Så utrolig flott bilde - masse fine bilder i bloggen din!
  Ha en finfin lørdagskveld.
  KlemKKann

  SvaraRadera
 5. Usch då! Hoppas du mår bättre nu.

  SvaraRadera
 6. Nej men fy så hemskt!! Att drabbas av ....(törs inte ens skriva ordet av rädsla att vi ska få det) är ju fruktansvärt! Speciellt när det blir så där illa! Jag vet..Hade vinterkräksjuka för tre el fyra år sedan. Så hemskt och så ont i kroppen!! Och nu skulle det vara katastrofalt om vi fick det eftersom sambon är nyopererad.

  Äventyr ja... Tänk om. Jag hoppas på en sommar där vi iaf kan göra något. Sambon kanske kan gå och röra sig bättre denna sommar än många tidigare somrar. Känns hoppfullt. Om än det går sakta framåt så hoppas vi ju på att det ska bli bättre än tidigare.

  Krya på dig nu!

  Kram Ann-Louise, som hoppas på att tapeterna har krullat ihop sig tills imorgon bitti ;)

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅ vad jobbigt, Hoppas du kryar på dej så du får ge dej ut på äventyr! :))

  Tack för din kommentar, så roligt om man kan inspirera :D

  SvaraRadera
 8. Låter hemskt och jag vet att det är det också för magsjuka av den värre sorten önskar man ingen!!
  Hoppas du återhämtar dig snart och får uppleva alla dina drömmar om naturäventyr...låter så härligt :)
  Ha det gott och ta hand om dig vännen♥
  ~Lollo~

  SvaraRadera
 9. Fy vad jobbigt och vad tråkigt att du inte kunde stanna och umgås med dina föräldrar. Hoppas du mår bättre nu, jag var också magsjuk i bilen en gång. Vi åkte på motorväg så det gick inte och stanna så fick ha en plastpåse i knät, blää:( Kramar fån Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...