söndag 20 juli 2014

15 dagar på resande fot


Vi har varit på resande fot i vår lilla husbil i 15 dagar. Den här gången åkte vi söderut och hamnade som längst bort i Normandie i Frankrike. Det var första gången vi var ute så länge och så långt bort med vårt mobila hem. Jag måste säga att det gick mycket bra och smidigt för det mesta.

Vi besökte både stort och smått. Det allra trevligaste var nog att en av sönerna flög ner till Bryssel för att vara med oss några dagar i Normandie. När dessa dagar var över flög han hem från Paris. Om jag var under 25 år skulle jag utnyttja dessa billiga flygpriser hela tiden. Med sommarens ungdomspriser betalade han cirka 700 kronor totalt tur och retur. 


Jag kommer att berätta lite mer vad vi har sett och gjort framöver. Nu njuter jag på hemmaplan av denna fantastiska sommar som vi har. Fast i huvudet är jag nog på väg någonstans snart igen...

Katarina 

4 kommentarer:

 1. Så härligt ni verkar ha det! Himla bra att ha både boende och bil i ett. Smidigt. Ja verkligen kan ungdomar få bra priser på sitt resande. Det tycker jag dom ska kunna få. Och barnfamiljer också nu då jag tänker efter..

  Dom två översta böckerna på din lista har jag läst jag med. Fast "Rosengädda nästa" har jag precis börjat på. Tack snälla du för omtanken! Mitt huvud känns bättre nu men jag är lullig och oerhört trött. Fy vad jag avskyr migrän!!

  Kram till dig och fortsätt njut sommaren!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Vilken resa! Och jag kan tänka mig att ni har sett och upplevt massor. Härligt att sonen flög ner och tillbringade några dagar tillsammans med er. Jag ser fram emot att höra mer om er resa och se fantastiska bilder framöver här på bloggen.

  Ta hand om dig Katarina och ha det fortsatt gott i sommarvärmen!

  Kram Charlie

  SvaraRadera
 3. Låter härligt med husbils semester, blir spännande att få höra mer:) Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Gud vad härligt med husbil! Det bästa sättet att semestra på, enl mig :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...