måndag 30 december 2013

Nu vet jag...

...ja, nu vet jag något som jag inte visste för ett år sedan... nämligen hur 2013 skulle bli för mig. Efter att ha tittat runt i mina bildmappar känner jag att ett leende infinner sig...


Det är så lätt att bara komma ihåg det som har varit lite tungt och jobbigt istället för allt det där som har förgyllt dagarna trots allt. Först tänkte jag bara på min axeloperation och hur jobbigt det har varit att komma till rätta med den (inte helt bra ännu), mina halvtidsstudier som jag egentligen inte varken hinner eller orkar med, att det är så långt till mina föräldrar, att timmarna på jobbet aldrig räcker till osv. 

Som tur är så finns alla fotografier kvar och hjälper till att minnas många fina stunder. Vår underbara resa till New York med sönerna, yngsta sonens student, midsommar med vänner, husbilsköpet, fjällvandring, Danmarks västkust, sol, sol, sol, Venedig med kören, fågelskådning på Öland, kortare och längre besök hos eller av mina föräldrar, löpning, skidåkning och allt jag fått lära mig under året.

Nu står ett nytt år framför mig som jag inte vet något om. Spännande och skrämmande! Inga nyårslöften, utan bara fortsätta med att ta en sak i taget och njuta i det jag gör. 

Ha nu ett riktigt gott nytt år!

Katarina

5 kommentarer:

 1. Vilket härligt år!
  Gott nytt år.

  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Ett härligt år tycks ni haft och det värmer och glädjer :)
  Du har ju delat med dig mycket av allt det vackra ni upplevt, tack för det!

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!!

  Stor nyårskram från Lollo

  SvaraRadera
 3. Viktigt att stanna upp och minnas allt bra i bland. Konstigt att det är så, att det negativa och jobbiga är det man minns.
  Gott Nytt År önskar jag dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Önskar dig ett riktigt gott nytt 2014! Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Ja, precis samma tänkte jag när jag gjorde collage över mitt år. Mycket fint att komma ihåg, fast jag mest kom ihåg det jobbiga! Mycket roligt du har gjort under 2013 och fina bilder!
  Gott nytt år!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...