lördag 1 december 2012

Fotomässan


Förra helgen tog maken och jag oss en tur över dagen till Stockholm för att besöka fotomässan i Älvsjö. Det var en alldeles lagom mässa med alldeles lagom mycket folk. Man kunde spana på alldeles för dyra kameror med tillbehör, få lite tips och ideér från de seminarier som pågick hela tiden och titta på den fotoutställning som gästade fotomässan. 

Där hade bland andra Orsolya Haarberg ställt ut fotografier och de är helt underbara. Titta in i hennes galleri för att se några av hennes fotografier.


Vi träffade på hennes make Erlend Haarberg när vi var ute på Hornöya i Norge i somras. Även han är fotograf och skulle tillbringa en vecka där med att fotografera. 


Här provar maken en av mina önskekameror Nikon D600 som är alldeles för dyr för min plånbok men man kan ju drömma. När man diskuterar med försäljarna så tycker man att man egentligen inte kan leva utan just den kameran man har i sin hand. Sedan kommer man hem och inser att ens gamla trotjänare duger fullt ut ett tag till.

Jag var på fotomässa bland alla människor med kameror på axeln och fotograferade enbart med min telefon. Det gick bra det med!

Katarina


3 kommentarer:

 1. Hej!!

  Så härligt med en storstads tur, o fotomässa!!
  Vackra bilder, speciellt den första c",)

  Ônskar dig en fin adventshelg, Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Vackra bilder är svårt att få för många av, det är underbart att titta.
  Det där med kamera, ja, hmmmm.....men jag är också väldigt Nikonish. Jag önskar en jag också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Dessvärre är det väl så att oavsett vilken kamera man håller i sin hand måste man ha talang också.... Något som jag inte har, bara trycker och trycker jag, ibland blir det bra och ibland.. mindre bra. Lika glad för det!;-) Lät i alla fall som en trevlig tur! Riktigt fin första advent önskar jag dig och de dina. Kramis

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...