fredag 9 november 2012

Hockeykväll


Fredagskvällar är under vintersäsongen som oftast vigda åt hockey, närmare bestämt division 3 hockey. Yngste sonen spelar, maken är speaker (vid hemmamatcher) och jag sitter tillsammans med svärmor och håller tummarna. Jodå, svärfar är också med, fast han sitter oftast någon annanstans i hallen (undrar om han tycker att vi pratar för mycket).

Det gäller att klä sig varmt från topp till tå trots att det handlar om inomhushallar. Trots alla varma klädesplagg så slutar kvällen med att man sitter och huttrar under en filt i soffan. Ishallskyla har en förmåga att krypa ända in i benmärgen.

Slutsatsen blir idag att en fantastisk arbetsvecka förhoppningsvis avslutas med en seger för killarna som har några uddamålsförluster i bagaget. Kanske en seger värmer ända in i benmärgen.

Ha en skön kväll! 

Katarina

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Kan tänka mig att det är kyligt! Det räcker att stå i ridhuset en kall kväll – och där finns ingen is. Var ute och gick med en granne efter jobbet och kände mig som ett enda stort kallras en bra stund efter. Tur att det finns brasor och gosiga elfiltar ;)

  Hoppas sonens lag vann!

  Kram och trevlig helg!
  //Linda

  SvaraRadera
 2. Så trevligt ni verkar haft det, med gemenskap vid ett gemensamt intresse :)
  Önskar dig en fortsatt fin helg
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 3. Heja yngste sonen och hans lag!

  SvaraRadera
 4. Tyvärr blev det förlust för killarna.

  /Katarina

  SvaraRadera
 5. Strunt i hockeyn när du tar så vackra bilder! ;)

  Helt underbar bild!!!!

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...