söndag 23 september 2012

Vandra utan kamera


När jag skulle gå ut och ta mig en långpromenad tidigare idag så bestämde jag mig för att lämna kameran hemma. Jag går sällan ut utan kamera, men så blev det idag. Till att börja med så var det mest grått och höstlikt på ett lite tråkigt sätt, men när jag skulle börja vandra hemåt så sprack himlen upp och en höstvacker sol visade sig. 

Träden visade upp alla sina vackra höstfärger i solljuset. Det var som om de gick på catwalken och visade upp sina bästa sidor. Då började jag gräma mig över att kameran låg kvar hemma. När jag kom ut ur skogen och såg gärdena framför mig med hela höjden och alla vackra höstfärger som bakgrund grämde jag mig ännu mer men tänkte det fick bli ett fint höstminne istället för fotografier. 

Efter ytterligare promenerande så drar himlen ihop sig borta vid horisonten och blir alldeles mörkt, mörkt blå och en hel regnbåge framträder på den. Nu blev det nästan för mycket med allt det här. Sol, träd med höstfärger, hela gärden i höstfärger, mörk himmel mot höjden med alla sina vackra färger och ovanpå det en regnbåge.

För att avsluta denna beskrivning utan kompletterande foton så börjar det regna mitt i allt detta solljus och det ser ut som en vy ur en fantasy-film. Då stod jag stilla en stund och bara njöt.

Bilderna finns kvar i mitt huvud, men det skulle ha varit kul att visa några bilder också. Så min lärdom idag blev att det finns inget dåligt kameraväder och vad som helst kan dyka upp.

Katarina

4 kommentarer:

 1. Alltid redo :-)
  Ha en skön kväll.
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Nej du har såå rätt det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder ..eller hur var det nu... men det gäller säkert kameran oxå :)
  Ha det så gott vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 3. Jag lämnar oftast kameran hemma när jag promenrar och visst ångrar jag mig ibland:) Sol på fina höstfärger låter vackert, härligt! Ha det gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 4. Fantastisk beskrivning av din tur att bilder behövs inte!!

  Ha en fin vecka, Klem Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...