onsdag 19 september 2012

Ord som möts...


Jag har några personer i mitt liv där orden möts så bra och de tar liksom aldrig slut. Det är så skönt eftersom orden aldrig kan bli fel utan bara lite fladdriga innan de hittar tillbaka. Ibland förstår man inte hur de kunde hamna på så konstiga platser och   man måste följa ordets väg tillbaka för att förstå. Det kan hända att orden smattrar hysteriskt utan mening och djup strax innan de tar ett djupt andetag och fyller sig med innehåll.

Man märker snart när man har stött på en person där orden möts bra och aldrig tar slut. Det är inte en tvillingsjäl utan en ordsjäl. 

Några ordsjälar fortsätter att mötas men med andra tar orden slut; och så är det bara... Och tänk på alla dem man inte mött ännu...

Katarina

5 kommentarer:

 1. Blev lite förvirrad först men nu tror jag att jag är med på vad du menar.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Ordsjälar....kanske är samma sak som det jag känner ibland när jag är väldigt lättpratad med vissa människor? Det känns som att man funkar så lika i tanken man förstår varann precis på pricken och inga förklaringar behövs. Ibland känns det som man har en kanal emellan sig. Kanske är det en ordsjäl?
  Idealet är nog när man är både ordsjälar och själsvänner.
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 3. Åh ja precis så menar jag också! Du skrev det jag sökt ett namn på - Ordsjäl. Så vackert skrivet av dig och det känns ända in i hjärtat så vackert är det.

  Det kan vara så att med en del tar orden slut. Du har rätt. Kanske kommer det någon ny.

  Tack för för din fina kommentar som fick mig att le med hjärtat även den. "Vackerheten har drabbat mig" Åh det smälter som smör i solsken, så fint av stor betydelse. Ja tänk om man kunde ringa och säga det...

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och nu såg jag vad du skrivit. Hussörjare... Ja det är jag också. Och du med. Ja, jag tror vi skulle ha mycket att prata om :)

   Kram!

   Radera
 4. Så bra du skriver och så sant. Visst är det så. Kul att vi kunde inspirera dig! Kram emelie och elin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...