söndag 30 september 2012

Bokmässan 2012


Det är något alldeles speciellt att gå runt och delta i Bokmässans olika aktiviteter. Jag var där under torsdag och fredag för jobbets skull tillsammans med en kollega och deltog i många seminarier samt vandrade runt och blev inspirerad. Det fantastiska är att alla utställare och föreläsare är där för att förmedla något.

Jag visste att Joanna från Joannas universum skulle vara där med sina två böcker och självklart hälsade jag på henne i Egenutgivarnas fina turkosa monter och införskaffade båda böckerna.


Som grädde på moset så fick jag möjlighet att umgås med två av mina härliga barndomskamrater innan tåget tog oss norrut på fredagskvällen. Det är fantastisk med riktigt goda vänner som man bara fortsätter prata med fast det kan vara tio år sedan förra gången...

Katarina

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig tur, bokmässa!
  Det kommer s¨kert en liten recention på böckerna du fick med dig hem oxå eftervart?!

  ônskar en fin vecka!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Mysigt med bokmässa!
  Tänker också på det sista du skrev, visst är det märkligt, men med somliga människor är det lika lätt att prata när som helst om vad som helst och fast det är åratal sen sist, allt bara stämmer....det är en häftig känsla det :)
  Ha en fin vecka du med.
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga dagar du fick där på mässan Katarina och visst är det härligt inspirerande att virvla runt där på bokmässan bland alla böcker och författare. Galet och härligt på en och samma gång. ;)

  Ja, de där vännerna som alltid finns där och där man påbörjar samtalet där man slutade sist är guld värda. De som tycker om en precis som man är. Både de vackra och mindre vackra sidorna. Det är rikedom.

  Jag är så glad att du beslöt att fortsätta blogga Katarina. Din röst behövs här i bloggvärlden.♥

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Åh, så kul det var att få träffas IRL! Härliga bilder från Bokmässan - vilka fantastiska dagar det var!

  Stor kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...