söndag 13 maj 2012

Hitta källan...

...handlar om att man ska hitta varifrån något kommer och det var precis vad vi gjorde idag. När vi var ute på Brattforsheden och vandrade idag så stannade vi till vid kallbäcken i närheten av en av de härliga skogsstränderna som finns där ute. Det var så trolskt och vackert där den slingrade sig genom det gröna mosslandskapet. 


Vi började följa den för att hitta de ultimata fotografierna, som man alltid drömmer om. Då berättade maken att den här bäcken slutar tvärt i en mosse bara sådär. Han hade varit där i sin ungdom. Givetvis ville jag se det och vi fortsatte följa den lilla bäcken. 


Djurstigarna syntes tydligt längs bäcken likaså de övergångar de brukar använda sig av.


Vi gick och gick och gick och bäcken bara fortsatte att slingra sig genom skogen. Nu började till och maken börja tvivla. När vi till slut kom fram till en väg och bäcken rann under den så insåg vi att hans minne inte riktigt stämde.


Däremot så fick vi en lång och trolsk vandring genom ett grönt och vackert landskap.

2 kommentarer:

  1. Fina bilder och fint berättat. Jag skulle nästan velat vara med :)

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Skulle jag göra en liknande promenad, gå i min ungdomsskogar, så blir det att utforska en motortrafikled och industriområde..Men jag har ju Slottskogen och Botaniska trädgården istället;)

    kram Ewa

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...