lördag 21 april 2012

Såg jag i syne?


Vid halv fem i morse ville katterna ut och gissa om jag blev förvånad när allting utanför var täckt av ett lager med minst 5 centimeter snö. Träd och buskar dignade av snömängden och allt såg bara sådär fantastiskt vackert ut. Lite malplacerat men vackert. Tyvärr så var jag alldeles för trött för att ta fram kameran och fotografera utan gick och lade mig igen.

Nästa gång jag vaknade såg det inte alls likadant ut längre. Nu var träd och buskar bara igen och endast lite snö låg kvar på marken. Det var nästan så att jag började tro att jag hade drömt eller sett i syne tidigare på morgonen. Fast jag vet ju vad jag såg och vackert var det!


Min lördagskväll är uppbokad av studier. Det blir så när man jobbar heltid och pluggar på halvtid. Jag har en riktigt torr men ändå intressant bok att läsa med den inspirerande titeln "Pedagogisk dokumentation som aktiv agent - introduktion till intra-aktiv pedagogik". Sedan ska det skrivas en utredande text på den. Hoppas på att familjen kommer med uppmuntrande dryck och tilltugg till mig...

2 kommentarer:

 1. Alltid kameran vid sängen:)

  SvaraRadera
 2. Ja uppmuntrande dryck och tilltugg är nog det minsta du behöver :) Hur orkar du jobba heltid och studera på halvtid funderar jag... Men du gör det fantastiskt bra! :)

  Här har det vräkt ner massor av snö hela dagen. Hundarna tycker att det är toppen.

  Hoppas det går bra med läxläsandet ikväll!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...