söndag 19 februari 2012

Älskade jordgubbssaftJag har blivit sjuk med hosta, feber, ont i halsen och värk i kroppen. Maken insjuknade en halv dag efter mig så nu halvligger vi här i soffan och beklagar oss. Det är tur att yngste sonen har en viss talang för matlagning eftersom det är han som fixar med det den här helgen. I går kväll bjöd han oss på kanongoda räkmackor. De såg goda ut i alla fall eftersom inget smakar så mycket just nu.

Jag har så svårt att dricka något när jag har ont i halsen. Inte ens varmt te är gott. Däremot så fungerar jordgubbssaft ypperligt. Jag dricker aldrig och jag menar verkligen aldrig saft eller läsk i vanliga fall men när jag är sjuk så fungerar saft riktigt bra. Nu säger jag bara "älskade jordgubbssaft"... Maken köpte jordgubbar i somras och gjorde den allra godaste saften av dem. Gissa om jag blev överlycklig när jag hittade några bortglömda flaskor nere i matkällaren. 


Nu sjunker jag ner lite till och försöker sova bort eländet.

Ha en fin söndag!4 kommentarer:

 1. Usch, era stackare! Det är verkligen inte roligt att vara sjuk. Krya på er!

  Men att bli lite uppassad av sonen låter ju inte dumt alls och hemmagjord jordgubbssaft ...mmm. Jag kan bara instämma i dina ord. Jag är inte heller någon saft- och läskmänniska (men jag älskar att safta) men då jag är sjuk och framörallt då jag har ont i halsen är hemmajord saft ljuvligt gott.

  Så njut av makens jordgubbssaft och krya på er riktigt ordentligt.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hu, jag vet hur det känns. Jag hade samma sorts sjuka förra veckan och ville inte heller ha te. Däremot drack jag faktiskt varm choklad flera gånger och det var många år sedan senast. Riktigt gott och lindrande, faktiskt!

  Hoppas du snart blir bra igen! Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag gick över till varm choklad efter ett tag och det fungerade riktigt bra!

  Katarina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...