fredag 20 januari 2012

HelgbukettJag tycker att det är ganska skönt med vanor. Just nu tänker jag på en så vardaglig vana som att handla mat. Vi brukar handla mat på torsdagar efter jobbet. Det är nämligen så skönt att åka direkt hem på fredagar och bara ta det lugnt. 


Nu har vi  infört en nygammal vana nämligen helgbuketten. Den vanan brukar dyka upp vid den här tiden varje år då tulpanbuketterna är så vackra och påminner om den kommande grönskan. Förra veckan var det jag som tog kommandot och då blev det vita tulpaner och igår hann jag inte riktigt med så maken inhandlade rosa tulpaner. Undrar vad det blir för färg nästa vecka?


I dag föll ljuset in i huset så otroligt vackert. Jag var bara tvungen att ta fram kameran om börja fotografera. Det är inte så ofta som dagsljuset räcker till inomhus om man fotograferar utan stativ. Givetvis blev det tulpanerna som stod som fotomodeller. Jag hade klippt bort fula blad på de vita från förra veckan och kapat dem lite så de platsade de med.


Har du några roliga vanor?Ha en trevlig fredagskväll! 


Om ni inte har lagt märke till det redan så har Fiffiga Systrar en utlottning där man tävlar om en av deras fina vimplar. Klicka på vimpelbilden upp till höger så kommer ni till utlottningen.

3 kommentarer:

 1. vilka fina foton! Vi håller tummarna för dig i tävlingen! kram emelie och elin

  SvaraRadera
 2. Oj, fantastiska bilder du tagit av tulpanerna!!
  Nja, har väl egentligen inte det...men om jag bott i en stad hade det varit er vana!!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 3. Vackra tulpan-bilder!
  Någon vana? Skulle väl i så fall vara att lyssna på ljudböcker när jag är ensam i bilen. Det gillar jag skarpt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...