onsdag 18 januari 2012

ÄmnesutvecklarnaJag tror att jag har världens bästa jobb! Jo, det är faktiskt sant. Sedan i höstas så jobbar jag som ämnesutvecklare i svenska i min kommun. Det gör jag tillsammans med två härliga tjejer som har ansvar för matematik och engelska. Vi får träffa så många inspirerande lärare och ta del av så mycket intressant inom skolans värld. Just nu håller vi på med att åka runt i kommunens alla skolor och berättar om bland annat rutiner runt åtgärdsprogram. Det kan ju tyckas jättetorrt och tråkigt, men nej då! I varje skola finns det nya frågor och funderingar. Den ena genomgången är inte den andra lik. Framför allt känns det viktigt att få sprida kunskap om något så viktigt. Den här lilla turnén är bara en liten bit av vårt uppdrag som omfattar så mycket intressant.

Idag har vi startat vår ämnesutvecklarblogg: 
http://amnesutvecklarna.blogspot.com/. Titta in en sväng, tipsa dina bekanta som är intresserade av skolans värld, eller bara lägg den på minnet för kommande tider. Inte nog med att jag har ett så kul jobb, nu får jag användning av mina kunskaper som jag skaffat på fritiden.

Finns det någon mer som har världens bästa jobb? 

3 kommentarer:

 1. Kul att läsa ett inlägg av dig igen! Fin bild!

  Just nu har jag världens bästa "jobb", att vara hemma och sköta om lilla Ebba och följa hennes utveckling är fantastiskt!

  Så härligt det måste vara att känna så som du gör över ett "riktigt" jobb, det är nog tyvärr väldigt få som gör det!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ja jag har också världens bästa jobb. Att få undervisa härliga ungar ... och träffa trevliga och inspirerande ämnesutvecklare. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 3. "Kunskaper du skaffat på fritiden"? Nu blir jag nyfiken och intresserad av att få höra(läsa) om det :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...