lördag 12 mars 2011

Bra att ha

Det är så bra att  bo nära en liten stad med små "bra-att-ha" affärer. I Filipstad finns Hjärterum där man alltid kan hitta något att ge bort, unna sig själv eller som bara är bra att ha. I går skulle jag ha något litet med mig när jag skulle till mamma och pappa och sprang in på Hjärterum på lunchrasten och fick mig en liten växt med pynt. Det finns mycket annat att titta på och kanske köpa i affären så titta in om du har vägarna förbi Filipstad.

I dag ska jag besöka en av mina favoritloppisar "Hos Marta och Maria" i Stenungsund. Får se om det blir något fynd.


Tankarna går i dag till alla drabbade av gårdagens tsunami. Vi vet ännu inte omfattningen av det som har skett. Jag följer min son och hans kompisars exempel och länkar vidare till 
Röda Korsets katastrofhjälp
för den som känner att man vill ge ett bidrag för att underlätta för de drabbade. Det finns säkert fler sätt  att bidra och Röda Korsets katastrofhjälp är bara ett av alla.

3 kommentarer:

 1. Skönt att höra att veckan gick bra. Det brukar kännas rätt "gött" att koppla av efter en sådan vecka.

  Som om det inte räckte med jordskalv och tsunami så späds det nu på med någon typ av händelse i ett kärnkraftverk. Vi får hålla tummarna för att det inte blir något "allvarligt".

  Njut av helgen!

  kram
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Tack för RK-påminnelsen. Det är ju fastetid så det är bara att skicka vidare det man kan. Lugnet i växthuset känns ännu mer som lyx efter det som visats på TV.

  SvaraRadera
 3. Det låter som en trevlig butik och de får vara räddare i nöd många gånger...Alltid trevligt när det blir det där lilla "extra" så att det blir personligt!

  Världen är hårt drabbad nu och det verkar komma mer o mer händelser som påverkar livet för många...Kusligt och skrämmande...människan är liten när naturen sätter emot...

  Kram från Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...