fredag 27 juni 2014

Pioner, pioner, pioner...


Vår trädgård består av perenner, buskar och träd som troget återkommer med sin vackra blomning varje år. Det sker trots att ingen av oss i huset varken har gröna fingrar eller något enormt trädgårdsintresse. Jag tycker mest om att njuta av allt det vackra och äta det bärbuskarna ger oss. I år tror jag att alla växter har visat upp sin vackraste blomning någonsin. Våra pioner visar upp de mest fantastiska blommor och jag önskar att jag kunde stanna dem så att de inte blommar över så snabbt.


Katarina

5 kommentarer:

 1. Håller med, pionerna var otroligt vackra och tacksamma att binda till bukett. Sen tycker jag hela er trädgård är fin just för att det är så skiftande växtlighet.
  kram Ewa

  SvaraRadera
 2. Så många sorter! Så underbart! Jag sitter här med en stor bukett framför mig och lyssnar till regnsmatter mot taket och brasan som knäpper. Skulle vilja ha fler pioner. Har insett det i år. I England hade de planterat pioner ihop med julrosor - så smart! Julrosorna blommar på vintern och när våren kommer så sticker pionernas små skott upp mellan julrosornas blad. Måste nog plantera julrosor i mina pionrabatter!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Hej Katarina! Visst är det härligt med trädgård och Pionerna förgyller verkligen, de är så vackra:) Ha det gott kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Pioner är bland det bästa jag vet!

  Blev glad för att du kikade in!

  Ha en fin helg
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Visst är det fantastiskt med perenner, bärbuskar och andra buskar. Skönhet vart man än tittar :)
  Kram Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...