måndag 17 mars 2014

Många på gång

Jag har alltid flera böcker på gång. Förr kunde det ligga en liten hög med böcker bredvid sängen för man kunde ju inte veta vad man hade lust att läsa när det var dags. Nu handlar det mest om valet av media. På plattan läser jag just nu Johan Theorins bok Rörgast, i iPoden lyssnar jag på Kristina Ohlssons Davidsstjärnor, i min telefon lyssnar jag på Radioföljetongen på Sveriges Radio och just nu är det 438 dagar av Martin Schibbye och Johan Persson, och slutligen läser jag en riktig bok av Helena Thorfinn med titeln Innan floden tar oss. En riktigt härlig blandning tycker jag!


Det finns en kategori böcker till, och det är alla böcker som ska läsas i mina studier. Fast jag har en princip och det är att aldrig plugga när jag har gått och lagt mig. Då är det bara nöjesläsning.

Hur läser du? Många på samma gång? En i taget? Olika medier? Aldrig eller hela tiden? Vad avgör vad du ska läsa?

Man är aldrig ensam med en bok!
Katarina1 kommentar:

  1. Vilken härlig blandning Katarina! Själv har jag alltid två böcker på gång samtidigt. En i pappersform som jag läser i sängen och en som jag lyssnar på cd när jag städar, lagar mat, kör bil etc. Både svenska och engelska böcker. Sedan är jag en storkonsument av radio. Radion står på hela den vakna tiden. Älskar radio. Och sedan öppnas dessutom en helt ny värld upp idag med alla möjliga medier att tillgå. Utbudet är enormt vilket har gjort att jag faktiskt har blivit mer medveten i mina val. Prioriterar mer och bättre.

    Du får berätta sedan vad du tyckte om de olika böcker du läser nu?

    Sköt om dig Katarina och ha trevliga lässtunder.

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...