onsdag 5 februari 2014

Trallala...


Äntligen var det dags för körsång igen. Jag har inte sjungit i kören sedan innan jul eftersom jag har haft så mycket annat på gång. Nu har jag varit iväg och sjungit och humöret är på topp. Fantastiskt med dessa endorfiner som framkallas av sång. Vi har en del kul på gång under våren, som till exempel en Elviskonsert och eventuellt en resa till Åbo i sångens tecken. 

Må så gott (trallala)!

Katarina

4 kommentarer:

 1. Jag har alltid varit avundsjuk på alla som kan sjunga, det verkar så härligt, men jag är totalt tondöv. Eller jag hör att det låter galet men j´kan inte göra något åt det. Som tur är bryr sig inte barnen på förskolan så mycket om hur fröken låter :)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Jag är konstaterat tondöv, men jag sjunger nästan jämt och det låter bra inne i mitt huvud och jag blir glad, så jag förstår dig. Och kul med projekt på gång!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att sjunga! Tyvärr blir det svårt att få in körsång i mina övriga aktiviteter, men jag sjunger för fullt när vi spelar i vårt lilla ukuleleband!
  Kram Ewa

  SvaraRadera
 4. Härligt Katarina! Jag blir glad bara av att läsa ditt inlägg. Och vad roligt att ha en spännande vår att se fram emot.

  Trallala på dig och stor kram♥

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...