onsdag 8 maj 2013

Så underbart

Är kompledig idag och ägnar dagen åt studier och att njuta av våren. Åt årets första utefrukost vid 8-tiden med sol, värme och fåglars sång. Då känns det mesta ganska bra!


Sedan gick jag över till studier i samma härliga miljö. Mina tankar ackompanjeras av fåglarnas ihärdiga sång och jag lovar er att då sker det underverk med tankarna.

Ha det så gott och stanna upp för att njuta lite!

Katarina

5 kommentarer:

 1. Bättre än så kan inte en dag börja :)
  Tror alldeles säkert att det ger en extra skjuts i tankarna och studierna går mycket lättare i den miljön.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Bra gjort att kunna fortsätta med studierna då....det hade jag nog inte klarat....hade bara njuuuuutit:)

  SvaraRadera
 3. Hi, hi, jag är också kompledig idag :) Jag har suttit i hammocken halva dagen och nu ska jag så sommarblommor.

  Vad studerar du? Jag har funderingar på att börja studera biologi på distans. Inte för att skaffa mig ett nytt yrke utan för att jag tycker att det är intressant. Men jag vet inte om jag orkar med både studier, familjen och ett helttidsarbete på en och samma gång. Fast när jag tittar på dina "studiebilder" då blir jag så inspirerad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kompledighet är trevligt, speciellt i skönt väder.

   Jag läser till speciallärare på distans och på halvfart. Har snart gjort klart en tredjedel. Idag har det gått jättebra att plugga, kan det bero på vädret? Du kanske kan hitta kurser i biologi på kvartsfart så är det lättare att hinna med.

   Ha det gott!

   Radera
 4. Låter underbart med frukost ute! Vi hade hoppats på det idag, har tagit en tur till Öland, men det regnar! Men vi gör som du, sitter stilla i husbilen, lyssnar på regnet på taket och njuter av lugnet och havsutsikten!
  Kram Ewa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...