lördag 26 januari 2013

Kylan släpper

När man bor i ett gammalt hus får man ofta vackra frostrosor på fönstren.
Efter några dagar med ordentlig kyla så har det nu blivit lite varmare. Dessa kalla dagar har varit fantastiskt vackra och jag har haft en ordentlig kamera-abstinens. Tänk så mycket man vill fotografera när det inte går. Jag blir rörligare och rörligare i vänsterarmen men ska inte belasta den ännu. Det blir mycket sjukgymnastik innan den ska fungera helt. 

Om ni visste hur rolig man ser ut när man ska sätta in linserna och inte ena handen når upp till ögonen. Det blir en kombination av att lägga huvudet starkt på sned samtidigt som man böjer sig snett framåt och till slut lyckas sätta in linsen i egna ögonvrån för att sedan föra den mot mitten av ögat. 

Nu har jag köpt mig Icebug-kängor med dubbar på sulan så att jag kan gå lite säkrare. Jag får ju absolut inte halka och ta emot mig med vänster arm. Känns som en mardröm om det skulle hända. Alldeles strax ska jag ut och provgå dem med maken som "livlina".


Ha en fin lördag!

Katarina

6 kommentarer:

 1. Det finns mycket vackert att dokumentera genom kameralinsen nu när det är så kallt.

  Skönt att det går framåt med din arm. Var rädd om dig så att du inte halkar. Skorna verkar vara en bra investering.

  Njut av din lördag
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Nej, nej, inte gå överstyr nu när du håller på att rekreera dig, bra med Icebugs.
  När man tänker på det är det otroligt att det kan bli så fina frostrosor och när jag ser dina bilder längtar jag tillbaka till vårt gamla hus......med frostrosor på fönstren!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Kan man skratta åt sig själv har man alltid roligt :)Men lite trist förstås att inte kunna lyfta kameran :( Grattis till Icebugsen! Mina är alldeles underbara och jag har inte sluntit en enda gång fast det varit en så isig vinter.Hoppas nu du läker snabbt och blir rörlig igen.

  SvaraRadera
 4. Ja, snö, is och kyla kan vara väldigt vackert. Men mest otäckt!
  Gå försiktigt!

  SvaraRadera
 5. Det är ju såå vackert med dessa frost-konstverk på fönstren...vi har en massa såna på uterumsfönstren och jag njuter av skapelsen :)

  Härligt och förnuftigt att du tänker på halkan..samma får jag göra efter inopererad knäprotes...får INTE ramla!

  Önskar dig en fortsatt fin söndag vännen ♥
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 6. Så vackra fönster och så bra att du har köpt Icebug:) Det har jag också de är verkligen bra! må så gott kram från Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...