söndag 14 oktober 2012

Gudarnas stig

Maken och jag satt och funderade lite över om vi kunde utropa någon av vandringsdagarna till den bästa eller mest upplevelserik. Efter en stunds funderande kom vi fram till att det inte gick att rangordna vandringarna eftersom de alla innehöll något speciellt. 

Vår andra vandringsdag började i Bomerano och slutade i Positano och då vandrade vi längs Gudarnas stig/Senterio degli Dei. Vi rörde oss högt upp i bergen på slingrande stigar där man stundtals var tvungen att hålla tungan rätt i mun.
Vid några tillfällen fick vi syn på den andra vandringsgruppen långt nedanför oss.


Efter många steg både uppför och utför på steniga stigar och i trappor (många, många trappor) så kunde vi se Positano långt nedanför oss.


Trevlig sällskap gör vägen kortare!


För att till slut ta sig ända ner till Positano väntade ett tusental trappsteg... Tack och lov för stavarna och diagonalvandring. Trappstegen var inte ultimat utformade så man fick ta till lite knep för att spara på knäna.


Katarina


(En fråga till er som använder collage när ni bloggar; vilket program använder ni? Jag tycker att mina collage blir så suddiga.) 
4 kommentarer:

 1. Så otroligt vackert! Jag baxnar! Det verkar som om ni varit på vandring i himlen, speciellt när man tittar ner på Positano, ljuvligt. Och det lilla kapellet (antar jag att det är) det hänger ju i luften......tänk så mycket det finns att uppleva.

  Jag vet inte vilket program du gör dina collage i, men jag har tyckt mig märka att skärpan blir bra i Picasa3. Det kan man ladda ner kostnadsfritt och det är lätt att använda. I Photoscape tycker jag att bilderna kan bli lite otydliga.

  Hoppas du hittar rätt!

  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Om jag inte hörde helt fel när vår italienska guide pratade om det lilla huset som hänger i luften så var det en eremitgrotta. Om nu någon av mina medresenärer lyssnade bra och kommer ihåg vad det var så skriv gärna här.

   Ska kolla Picasa3 och tack för tipset.

   Kram Katarina

   Radera
 2. Vilka vackra foton!! Det är ju fantastiskt vilka magiskt vackra platser det finns på vår jord. Vilken rikedom. Nästan overkligt. Men dina foton visar att det är verkligt.

  Kram igen!

  SvaraRadera
 3. Hej!!
  Vilka strapatser du varit ute på...hisnande upplevelser och vilken underbar natur!!
  Tack snälla du för att du delar med dig av allt detta till oss som läser din fina blogg :)
  Sidan jag går in på för att göra mina collage är -
  http://www.picmonkey.com/
  Det är bara att gå in där och ladda upp sina foton och välja på alla alternativ som finns där sen spara det.
  Ha en fortsatt finfin vecka, goa du.
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...