söndag 10 juni 2012

Befriande


Alldeles nyss gjorde jag det befriande klicket på "Lämna in" på  It's Learning. Det innebär att jag är klar med årets studier (om jag blir godkänd förstås). Det har både varit riktigt tungt och mycket lärorikt. Fast just nu har jag glömt mina djupa suckar inför alla inlämningsdatum. Som tur är så har jag haft en kollega som läst samma kurs och vi har inte dippat samtidigt utan kunnat ge varandra lite pepp. Tack kära du för att du fick mig att inse att jag skulle fortsätta i höstas.


I tisdags kom en annan befriande händelse; yngste sonen tog körkort. Alla ni som bor så där lite på landet vet hur mycket skjutsande det innebär under några år. Helt plötsligt sitter maken och jag här och behöver inte tänka logistik. Fast visst sitter det långt inne, idag senast funderade jag på när vi skulle köra in sonen till träningen.


Om två veckor kommer en befriande ledighet. Då ska jag inte tänka pedagogik en enda minut eftersom det har varit pedagogik till 150% under det senaste året. Jag ska bara hålla på med nöjesläsning, trädgårdsskötsel, handarbete, resor, vandringar och framför allt vila i solstolen (jo det blir sol, mycket sol).

Innan dess så blir det fotboll i mängder!!!! 

7 kommentarer:

 1. Förstår att du ser fram emot din ledighet! Den är du väl värd!
  Hoppas du blir godkänd, men det blir du säkert!

  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...och ni får er första sommar med lilla Ebba... Så härligt ni ska ha!

   Kram Katarina

   Radera
 2. Grattis! Bra jobbat och jag är helt säker på att du blir godkänd! :) Det känns som att du har "läshuvud" Vart jag nu får det ifrån...

  Vi bor lite utanför och vår har nyss klarat körkortet också. En befrielse både för honom och oss :)) Men det tar tid att komma in i tänket och bensin är verkligen dyrt så han kör sparsamt.

  Jag längtar så efter semester och på tisdag har de mindre barnen examensdag! Härligt :)

  Dina kort är helt magiskt underbara så vackra! Och tack tack för dina kommentarer!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske mer envishet än läshuvud ;) Vad glad jag blir när du skriver så snälla saker om mina foton.

   Kram Katarina

   Radera
 3. Grattis Katarina! Vilken skön känsla när det sista för terminen är klart och du kan se fram emot välförtjänt ledighet. Och självklart kommer du att bli godkänd. :)

  Vad bra att du och din kollega har funnits där för varandra och har kunnat peppa varandra. Sådant betyder så mycket.

  Stort grattis till sonen och körkortet! Ett helt nytt liv som börjar för er alla nu och bara tänk så många års körande du och maken har att inkassa nu. ;) Skämt åtsido så känner jag igen det där med allt körande och att få ihop det rent praktiskt. Det blir ju så då mn bor på landet.

  Vad skönt att en efterängtad ledighet väntar runt hörnet. Inte långt borta alls. Jag hoppas att du får en riktigt härlig sommar Katarina med mycket vilande i solstolen. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gullig du är som tror att jag kommer att bli godkänd. Det är bara att vänta och hoppas.

   Kram Katarina

   Radera
 4. Det är dej väl unt med ledighet!Och jag tror också på att du blir godkänd! Och du får gratulera sonen från oss till körkortet! Så vad ska ni nu hitta på nu när ni inte skall ut och köra bil mer än för er egen skull;).

  kramar Ewa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...