torsdag 17 maj 2012

Nu är jag less!!!


Jag har en krånglande vänsteraxel sedan några år tillbaka. I vintras tyckte sjukgymnasten, som har hjälpt mig att få lite bättre rörlighet i den, att jag borde få den röntgad.  Visst fick jag en röntgen och den visade inget som var fel. Det som var bra var ju att den inte heller visade någon artros, som jag var lite orolig för. Nästa utväg var en cortisonspruta i axeln och den fick jag i tisdags dock med uteblivet resultat. Jag har fortfarande konstant värk i axelleden. Hoppet står till att det ska bli en förändring innan i morgon. Det kunde ta två till tre dagar innan man märkte någon skillnad.Jag är bara så less på att ha ont!!!!!


Om någon undrar varför jag inte har skrivit något om min löparkarriär på länge så beror det på axeln. Den smärtade för mycket när jag sprang. Som jag har väntat på att kunna springa igen... Is i magen och ett nytt samtal till doktorn.

Ha en skön röd dag allihop!

6 kommentarer:

 1. Fy vad jobbigt!! Förstår att det gör ont :( Hoppas verkligen sprutan börjar hjälpa!!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Usch vad trist att ha ont. Jag har också problem med en axel, inte så mycket som du menvissa dagar känns det bara blää! Jobbigt när det påverkar humöret och brgränsar kroppen i övrigt. Hoppas att du blir bättre!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Värk är som blåst, tar sig in överallt och gör livet mycket jobbigare. Just nu har jag nästan inte ont alls men jag vet hur det kan bli på ett ögonblick. Jag lider med dig och hoppas med dig :)

  SvaraRadera
 4. förstår dig, fruktansvärt att ha ont =/ Jag har haft problem med en ond fot sedan i augusti.. jobbigt som tusan, men nu börjar det äntligen *peppar, peppar* ge med sig =)

  SvaraRadera
 5. Det gör mig ledsen att läsa om din onda axel Katarina :( Jag vet hur slitsamt det är när kroppen inte vill lyda och man känner att det är så mycket man vill. Själv har jag haft jättekrångel med min rygg som du vet och fick nyligen beskedet att en ny knäled också står på önskelistan. Artros - ett faktum. Så.... jag förstår!!!!!! Försök hålla humöret uppe och njut av de små solstrålarna livet ändå bjuder på, ofta när man misströstar som mest.

  Tusen kramar
  Maria

  SvaraRadera
 6. Tack alla ni för omtanke och värmande ord! Nu är det bara att ta nya tag för att få reda på vad det onda kan bero på.

  Kramar till er!
  Katarina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...