fredag 23 mars 2012

Blåsippan ute i backarna står...


...så även hos oss. I dag blommade blåsipporna så fint på kullen under den gamla rönnen. Det skiljer sig verkligen år från år. Grannen och jag kom på att vi nog hade ett par decimeter snö vid den här tiden förra året.

På min altan var det inte bara vår idag utan sommar. Det var njutning av högsta grad att sitta på altanen i solens värme och bara njuta, njuta och njuta. En bok i öronen, en virkning i händerna och en godispåse att äta ur var bara så rätt.Sedan kom det dåliga samvetet för hur många steg jag hade gått idag. Jag är ju med i ett lag som tävlar om vinster och måste då ha ett visst snitt för att få vara med i utlottningen och med mina två sjukdomsomgångar så har jag ju lite att ta igen. Så det blev en kvällspromenad som var rätt skön den med.

Hoppas nu på lika fint väder hela helgen så att jag kan njuta, njuta och åter njuta...

1 kommentar:

  1. "Niger och säger att nu är det vår" Tror jag iaf att visan fortsätter. Åh vilken härlig dag! Jag tycker det lät alldeles toppen. Vi har ju massor av snö kvar men det är ju bara mars än så länge. Har man varit sjuk tar det tid att återhämta sig och du har varit sjuk två gånger till råga på allt.

    Önskar dig en fin fredagkväll och helg!

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...