lördag 26 februari 2011

Visa vad man går för

I dag gäller det att visa vad man går för eftersom vi ska hjälpa sonen flytta. Han ska flytta från ett "studentkyffe" till en riktig lägenhet. Lägenheten ligger på fjärde våningen utan hiss... Det absolut mest positiva är att vi kommer få mer plats hemma. Vi har haft möbler hemma som väntat på hans flytt i några år. Det ska bli så skönt för honom att få mer plats att bo på. 

Här hemma har vi nog tagit död på två citronträd. Den andre sonen planterade två citronkärnor i skolan för fem år sedan som tog sig bra och som vi sedan har skött omsorgsfullt. På somrarna har de stått utomhus och trivts med det.

När vi var i Sälen för ett par veckor sedan så glömde vi att tala om för våra kattskötare att vi hade dessa träd på övervåningen och att de skulle behöva vatten. Suck!!! Nu hoppas vi på att de ska ha ha klarat sig ändå och vattnar dem trots att de inte ser så levande ut.

Håll tummarna för oss!4 kommentarer:

 1. Det är fler som ska ge sig in i flyttkarusellen ser jag.. syrran flyttar idag. Hon bor högst upp på 3 våningen och ska naturligtvis in på 3 våningen. utan hissar... Så idag får vi bekänna färg ;)

  Ha en bra lördag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Skönt för sonen att få flytta till större. Jag har själv bott på 20-25 kvm och det är inte alltid så lätt...

  Hoppas flytten går fint, du får se det som ett fint träningspass ;-)

  Ha en skön lördag, kram Maria

  SvaraRadera
 3. Min dotter drömmer om en egen lgh. Vad roligt för honom att få eget och för er att få mer plats. Man får de det positva i allt :-)

  Jag håller tummarna för erat citronträd.

  Får man fråga vilket lag sonen din spelar i?

  Trevlig kväll

  SvaraRadera
 4. ooops, det var illa! Hoppas era citronträd tar sej igen. Jag är sugen på att köpa ett olivträd, men jag är rädd för att det är dödsdömt på förhand! Lycka till med flytteriet, väntar kanske oss också framåt våren om äldsta dotterns planer sätts i verket.//kram maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...