fredag 4 februari 2011

Tygdrömmar


Ni som har följt mig ett tag vet att jag har en speciell passion för tyger. Jag köper tyger enbart för att jag tycker om dem och utan att veta vad jag ska ha dem till. Efter ett tag så hittar de sin rätta form och jag mår bra av att använda dem. Tyvärr har jag svårt att göra tvärtom... alltså bestämma att nu ska jag sy något och sedan köpa tyg. I dag hittade jag så vackra kantband på Tygshopen i Filipstad. Tro nu inte att det handlade om mönstrade kantband eller så utan ett i en vacker blekrosa färg och ett i en ljuvlig blekturkos färg. Givetvis blev det matchande tråd till också. Vad jag ska ha dem till? Det kommer ... kanske om ett tag.

Ännu gladare blev jag när jag hämtade posten när jag kom hem för där låg de nya 
Stoff och Stil katalogerna. Jag tror att de har överträffat sig själva i år. Jag vill ha nästan allt!!Här kommer en efterlysning:
Om någon av er vet var jag kan få tag i hjärtknappar i svart eller silver så hör av er.

2 kommentarer:

  1. Jag vill oxå ha ett tyglager hemma att ta utav när andan faller på :) Och stoff och stil... har de nånsin vart bättre? Jag blev helt såld idag när jag såg katalogerna :))
    Trevlig helg
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Vet tyvärr inte var man kan hitta hjärtknapparna, men ibland kan man hitta sånt på de mest märkliga och otänkbara. Måste genast beställa katalogerna! Ha en bra helg//kram maria

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...