onsdag 2 februari 2011

Drömmar...

Just nu håller jag på att läsa en bok som handlar om personer som har ändrat inriktning på sina liv, dvs lämnat ekorrhjulet för en bättre livskvalitet. De har valt att leva med sämre ekonomi för att få tid att leva. Gemensamt för alla dessa personer är att de har haft en dröm som de gärna vill uppfylla. Det låter så härligt när de berättar om sina drömmar som de nu lever i...

Jag kan se samma sak på många av de bloggar som jag följer... det är människor som har en dröm som de arbetat för att uppfylla. Det ger mig så mycket energi och kraft att följa alla dessa personer.

Givetvis börjar man ju fundera över sin egen dröm när man läser en sådan bok... ja... och jag konstaterar att jag som vanligt har alldeles för många drömmar. Så nu ska fundera på om jag kan välja ut en dröm att fokusera på.

...glöm inte bort era drömmar. Ta fram dem och ta tag i dem!

Här är en av mina drömmar... att få vandra mycket mer.
Vid det här tillfället är vi på väg ner från Storvätteshogna

1 kommentar:

  1. Hej hallå, jag skrattar åt dig inlägg nedan, drömmar & verklighet i samma inlägg =) ja,man ska följa sin drömmar, även om själva drömmandet är nyttigt och berikande också, drömmar måste vi ha, några av dem har jag som mål att uppfylla....tack för din rara hälsning i dag! Mari.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...