onsdag 23 februari 2011

Bokrea

I dag började den stora bokrean. När jag bodde i Göteborg så var det en fest att gå på bokrea med ett jätteutbud av billiga böcker. Nu bor jag på en mycket mindre ort utan bokhandel och genast blir utbudet mindre. Fast det gör inte så mycket för jag var på bokrea ändå. En härlig kompis och jag stegade in på Coop och gottade oss i deras lilla bokbord med reaböcker och där träffade vi på flera andra sköna kompisar och fick oss några goda skratt och lite social samvaro. Vi traskade därifrån med lite matvaror och några böcker. Mina böcker var något mjöliga när jag kom hem eftersom den inhandlade mjölpåsen gick sönder redan vid packningen på Coop.

Nu ska jag ta och njuta av mina inköp... bläddra långsamt och kanske använda mjölpåsen så småningom...

6 kommentarer:

 1. De där inredningsböckerna har jag också! Köpte den ena i jultidningarna och idag köpte jag den andra på rean. Fast den tänkte jag ge bort till min syster, så den visade jag aldrig på bloggen!

  Leilas böcker fanns inte med på rean på så många ställen i Karlstad heller, men på Åhlens hittade jag dem, sänkta med en femtilapp styck...

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Åh, jag älskar att gå bland böckerna och känna och titta. Så imorrn ska Jag iväg :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det fascinerande med bokreor är att det är så svårt att gå därifrån tomhänt... Råkade själv gå in på en idag och givetvis kom jag ut med två böcker...
  Önskar dig skön och kopplade läsning!
  Kram
  /Anneli

  SvaraRadera
 4. Har ju helt glömt bort att det är bokrea. Nu måste man ju ut på stan.
  Må så gott
  kram Malin

  SvaraRadera
 5. Känner igen mig genom att också ha lämna Göteborg för en mindre ort.
  Det var liksom fest när den startade, idag handlar jag på Adlibris!:)

  Tack för din hälsning och för att du ville vara med i utlottningen!!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Förr när jag var student så var bokrean verkligen en happening av större slag. Vi träffades ett gäng innan och käkade och sedan tog vi oss ner till stan klockan 24.00 då bokhandlarna öppnade och där var massor av folk. Det var tider det :)
  Kul att du har fyndat lite böcker!

  Kul att se den där boken BRÖD, det förlaget är en kund till mig och det var tal om att jag skulle få formge en uppföljare till den men än så länger ligger det på is ... fast just nu är det en massa andra projekt på gång så det gör inget :)

  Ha en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...