måndag 25 juni 2012

Regn hos mig med

I dag regnar det och igår kom knotten. Vi som har klarat oss från knotteländet riktigt länge i år. Nu är det bara att hoppas på torrt väder och blåst för att kunna vara ute. Knotten är överallt och hittar varje liten kroppsdel som inte är täckt. De gillar värme och i går när vi tittade ut mot den nyss använda grillen så var det som en svart sky runt den av knott.


I dag ägnar jag mig istället åt att göra klart klippboken. Jag ska sätta in de urklipp jag sparat på mig genom åren. De handlar mestadels om barnen, byn, bygden eller något annat som varit riktigt intressant. Nu har jag bara årets urklipp kvar att sätta in. Det blir en tidsresa att bläddra i klippböckerna och många minnen dyker upp... inte så konstigt eftersom böckerna omfattar ungefär 20 år.


Håller tummarna för att regnet ger sig eftersom jag ska på fotboll i kväll och se Degerfors spela.

På med regnkläderna eller njut inomhus, 
för sommaren pågår hela tiden!

Katarina

3 kommentarer:

 1. Ja detta regn, verkar som om det omger oss alla!!
  Här uppe är det kallt med ca 8 grader, moln o regn...brrrr

  Hoppas det blir en "bra" match c",)

  Klem ANna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev tyvärr ingen match för vår del. Trötta människor valde att stanna hemma istället. Håller dock tummarna så här på avstånd.

   Hoppas värmen kommer till dig snart!
   Kram Katarina

   Radera
 2. Hej! Vad glas jag blev att du lämnade en kommentar hos mig så att jag fick möjlighet att kika in på din fina blogg! Fylld med tänkvärdheter och massvis av härlig energi!

  Kramen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...