söndag 2 november 2014

När ålder inte spelar någon större roll


Förra veckan var jag på en föreläsning där föreläsaren tog upp att veta hur gammal någon är verkar vara viktigt för många. Hon tog som exempel upp att åldern väldigt ofta står med som en viktig information intill personens namn. Varför är det så viktigt att veta någons ålder? Behandlar man den personen på ett annat sätt då? Nu handlar det inte om att man skäms för sin ålder och inte vill berätta, utan frågan varför det är en viktig information.

Jag har varit ute på äventyr den här helgen med nio andra kvinnor där den enda relationen vi hade till varandra var att någon kände någon i gänget och någon kände nästan alla. Vi har shoppat, ätit, umgåtts, ätit lite till, umgåtts ännu mer och dansat till två på natten. Det var kul hela tiden och den yngsta kvinnan var 19 år och den äldsta var 52 år. Vi var ute på ett ställe och dansade där de flesta var mycket unga och ingen brydde sig att inte vi var så unga, för det syntes att vi hade kul. 

I have danced all night!

Katarina

2 kommentarer:

  1. Vad kul ni måste haft, med tanke på hur kul vi hade när vi gjorde samma sak i Stockholm! Angående ålder så är några av mina kollegor samma ålder som dottern men det tänker man inte alltid på, vi har samma tankar och synsätt ändå.
    Kram Ewa
    (Såg förresten att Flashdance kommer till Göteborg!)

    SvaraRadera
  2. Så kloka tankar, visst är det så att ålder inte har någon betydelse utan personligheten som räknas. Men visst är det så att många stirrar sig blind på åldern, själv har jag vännen i alla åldrar och tycker det är väldigt berikande:) M så gott kram från Maria

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...