tisdag 21 januari 2014

Glad, glad, glad!


Jag fick rätt när det gäller min lärarlegitimation! Efter överklagan och några yttranden kom idag brevet att jag hade rätt till den behörighet jag ansåg att jag hade från början. 

Tänk så mycket resurser det har tagit dels från mig mentalt och tidsmässigt, men även från samhället med alla bedömningar och skrivelser. Varje gång jag fått tillbaka något från förvaltningsdomstolen har det omfattat 2-3 A4-sidor. Då har jag svarat med ny argumentation på 2-3 A4-sidor. Utom sista gången för..
...jag hade faktiskt gett upp och tänkte att jag väl får nöja mig med det man ansåg att jag var behörig till, för jag orkade inte argumentera mer med snudd på att vara bitter. Så kom då brevet idag där det stod att jag faktiskt hade haft rätt från början. Var tvungen att be sonen läsa brevet för att försäkra mig om att jag läste rätt. Sedan kom tårarna av lättnad, glädje eller vad som helst. De kom i vilket fall...

Nu känner jag mig glad och stolt över att jag kämpade för mina rättigheter. Heja på alla ni som kämpar för era rättigheter på något sätt!

Katarina

4 kommentarer:

 1. Bra kämpat, vad roligt för dej att du äntligen fick rätt! Jag beundrar din uthållighet att dubinte gav dej, själv hade jag nog gett upp mycket tidigare
  Kram Ewa

  SvaraRadera
 2. Oj, jag visste inte att det varit så. Grattis till dig!! Rättvisan segrade tack vare att du orkade och stod på dig för det du visste var rätt. Än en gång ett stort grattis till dig! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Stort grattis! Så härligt att rättvisa skipades. Förstår att det varit en lång och krokig väg att gå. Önskar dig och de dina en fin fredag och en riktigt trevlig helg! KRAM

  SvaraRadera
 4. Grattis Katarina! Du är en kämpe och vilken tur att du inte gav dig. Rätt ska vara rätt och det var ju tur att de tog sitt förnuft till fånga till slut.

  Ta hand om dig vännen och ha en fin helg.♥

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...