måndag 22 juli 2013

Paddling

Äntligen kom vi ut med kanoten. Vi har en kanadensare som min pappa tillverkade när jag var ganska liten och många möjligheter till härliga paddelturer. Tyvärr är det som om vi glömmer bort dessa möjligheter och rätt vad det är så har sommaren passerat. 


Jag har paddlat mycket under min uppväxt och njuter för fullt av det tysta och stilla tempo man rör sig i med kanoten. Det blir en speciell närhet till naturen. Idag samsades vi med trollsländor av alla möjliga olika sorter, gäddor, mört och abborrar.


Efter ett stort antal försök till att fånga en jungfruslända på bild i en kanot som glider med strömmen, blåsten i vassen, maken som rör sig i kanoten och rastlösa trollsländor fick jag till slut EN godtagbar bild. 


Matsäcken avnjöts i kanoten som stilla gled fram i den slingrande älven bland näckrosor och vass. Det är livskvalitet det...


Katarina

3 kommentarer:

 1. Det där med att paddla låter mysigt, det vill jag pröva någon gång. Älskar ju vattnet, näckrosor och trollsländor är så vackra. Vad fina dina bilder av näckrossjön och trollsländan är!
  Kram Christina

  SvaraRadera
 2. Livskvalitet på hög nivå tycker jag. Tänk att kunna avnjuta matsäcken sittande eller rättare sagt glidande fram bland vass och näckrosor... Underbart!! Jag blir smått avis men glad för din skull förstås :) En ren njutning att få se dina vackra foton!

  Fortsätt ha det gott! Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Fantastiska bilder Katarina och jag bara scrollar upp och ner och njuter. Så otroligt vackert och jag kan riktigt känna lugnet och stillheten genom dina bilder. En närhet med naturen som är svårslagen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...