lördag 15 juni 2013

För han har tagit studenten...

Studentveckan börjar lida mot sitt slut och idag sprang han ut i livet vår yngste son. De hade tur med vädret under utspring och kortege. Härlig mottagning hemma med mycket folk och riktigt god mat (eget skryt må jag säga). Tack till alla som deltog!Nu är mamman i huset nöjd och helt slut och tänker inte planera det endaste firande på evigheter... Nåja inte förrän till midsommar i alla fall...

Katarina

5 kommentarer:

 1. Grattis! Min son tog studenten förra vecka, på Nationaldagen. Nästa år är det dags för min dotter och sedan är det slut... Visst blir man tårögd när man ser sina barn så här? Jag håller tummarna för alla studenter, så att deras stigar genom vuxenlivet inte ska bli alltför krokiga, åtminstone till en början.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst blir man alldeles tårögd. Det är svårt att förstå att de nu ska ut i livet.

   /Katarina

   Radera
 2. Vi får gratta sonen när vi kommer till midsommar! Och vi bidrar gärna i festplaneringrn...
  Kram Ewa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det jag brukar säga till mina gäster? Kom hit och ha kul så brukar det mesta lösa sig. Nu har vi ju vanan inne att planera kalas... har ju gjort några den senaste tiden.

   Katarina

   Radera
 3. Grattis till sonen. Förra året tog vi emot min systers son och som mina tårar rann.. mosters lilla pojk. Nästa år är det ena dotterns tur.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...