söndag 10 februari 2013

Ett steg framåt denna grå söndag


I dag har jag tagit mig runt vår lilla promenadslinga för första gången sedan axeloperationen. Det kändes oerhört skönt att få komma ut och gå lite längre än de korta promenader jag företagit mig hittills. Jag insåg dock att kondition är en färskvara och att den bryts ned snabbt, men nu är jag på gång. Inte bara rörelsemässigt utan även med jobbet eftersom jag börjar jobba halvtid den här veckan. Nu gäller det att tänka efter hur jag sitter och rör mig så att jag inte belastar axeln fel. Med en filt under armen kommer jag delta i möten, aktiviteter och kontorsarbete.

Promenaden visade verkligen vår lilla by i svart-vit skepnad. Alla mörka träd och grenar i kontrast mot den vita snön samt det stilla snöfallet. Så vackert!

Ha en skönt avslut på helgen!

Katarina2 kommentarer:

 1. Så trevligt att hitta någon från mina hemtrakter.
  Jag såg att du nämnde Geijersdalsmossen i ett inlägg och blev lite nyfiken. Brattforsheden - ett ställe som vår familj besöker då och då med barn och barnbarn.
  Du har en fin blogg med fina bilder och intressanta texter.
  Önskar dig en fortsatt trevlig söndag och jag kommer att titta in lite då och då.

  SvaraRadera
 2. Jättevackra bilder...sådana där bygder är verkligen en tillgång och har ofta en intressant historia som får mig intresserad och vilja ha mera.
  Skönt att det går framåt med din axel om än sakta....
  Ta hand om dig

  Ann-Louisekram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...