fredag 10 augusti 2012

Ordning och reda


Nu går jag mot ordning och reda. Fast då menar jag inte att det har varit oordning och oreda innan dess. Snarare frihet och oskrivna blad. Efter en lång ledighet med många härliga upplevelser och stor frihet ska jobb och studier ruta in mitt liv ett tag igen. Det är inget fel med det men annorlunda... 

Jag ska arbeta heltid och studera på halvtid och då behöver jag struktur för att kunna hålla reda på allt som ska göras. Om allt går bra så kommer det att se ut så under kommande tre år. Jag är så glad eftersom jag kom in på speciallärarprogrammet med inriktning mot läsning och skrivning. 

Luften och luftfuktigheten har ändrats de senaste dagarna så nu gäller det att komma upp på morgonen för att få fina bilder på  bland annat dis, dimma och dagg i kontrast med solljuset. Hur det ska gå med en morgontrött person som jag återstår att se.

Njut nu fullt ut av de sista skälvande sommardagarna!

Katarina

3 kommentarer:

 1. Du har så rätt, bäst passa på och njuta och suga riktigt länge på sommar-karamellen!
  Du har så vackra foton, som gör mig glad.
  Lycka till med studierna, glad för din skull
  Trevlig helg vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 2. Hej Katarina!

  Vilken spännande och inspirerande tid du har framför dig. Är så glad för din skull och jag är säker på att du kommer att få ihop rutinerna så att det hela ska fungera bra.

  Ibland kan jag sakna tiden från lärarutbildningen. Jag älskade verkligen min studietid och känslan av att jag lärde mig något nytt varje dag. Nya möten, nya insikter, diskussioner och framförallt lärde jag otroligt mycket om mig själv.

  Det ska bli roligt att få följa din väg mot nya äventyr Katarina. Heja dig! :)

  Här hemma njuter vi av ytterligare några dagar som är härligt ostrukturerade och oskrivna. Kramar ur det sista av sommarlov och ledighet innan vardagen slår till igen.

  Ha en strålande fin helg vännen och tack för dina alltid lika vackra bilder.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. All lycka till dig och dina studier!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...