söndag 8 januari 2012

Omstart


Jag brukar för det mesta motionera och hålla mig i form.Den här hösten har det inte blivit så... Jag har mest varit småförkyld, hostat och känt mig trött och därmed har inte lusten att träna infunnit sig. Så lätt det är att låta bli något som man egentligen mår ganska bra av. När sedan förkylning, hosta och trötthet gav med sig och jag längtade efter att  få komma igång genom att åka skidor så lyste snön med sin frånvaro. 


Som tur var så hade vi hyrt en lägenhet i Sälen och drog iväg dit i onsdags ...och där var det snö, mycket snö. Vi har åkt längdskidor varje dag och solen har lyst från en blå himmel. Vilken härlig omstart och nu är jag på banan igen. 

Läste i tidningen att det nu fanns 2 km längdspår att åka i inne på skidstadion på hemmaplan. Hoppas, hoppas att dessa spår inte kommer att regna bort under veckan som kommer. I värsta fall får crosstrainern ersätta längdskidorna för nu är jag på gång.

Hur brukar du hålla dig i form?


Det var så otroligt vackert ute i skidspåren att jag önskar att kameran hade varit med. Som tur var låg telefonen i fickan så att jag kunde föreviga det vackra.

5 kommentarer:

 1. Vilka undrebara dagar i ett snörikt Sälen du haft. Lyckliga du tänker jag :-)

  Jag behöver en omstart, har helt kommit av mig gällande träning och att ta hand om mig. Jag vet att jag behöver träna upp musklerna i min rygg. Ska ta tag i det....

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska vinter bilder! Vad härligt med skidåkning här hemma är det för lite snö. Jag brukar gå lång promenader med några kompisar för att hålla i gång, lättare att komma i väg när man är två:) kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så vackert med all snö! Här hos mig är det fortfarande barmark.

  Jag tycker bäst om lååångpromenader i snabbt tempo. Men det har blivit lite si och så med den varan sedan en tid tillbaka. Jag har nyligen flyttat och det har tagit all min tid och kraft. Det var en hel del att göra och tänka på och motionen hamnade längst ner på listan. Men nu har jag kommit iordning lite mer och nu är det dags för promenaderna igen.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Tassar förbi, och hoppas att jag kommit rätt, vilka fantastiska bilder! Nästa gång någon familjemedlem har vägarna förbi Örebro rekommenderar jag en sväng förbi, jag har tagit tag i mitt uppdrag som personal shopper igen, ingen anledning till oro, det är en mindre mängd denna gång ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag ska göra ett försök med friskis & svettis :)

  får se om det får en lite i trim ;)

  önskar dig en trevlig helg!

  kram
  helena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...