måndag 23 januari 2012

Hitta det som känns som jag


De senaste dagarna har jag hattat runt mellan designmallar och försökt hitta det som är jag. Ingenting har stämt för mig och bloggen har bara sett konstigare och konstigare ut. Ena stunden ganska slät och nästa stund mer ombonad. Så bestämmer jag mig för hur den ska se ut och när jag går in nästa gång så tycker jag att det ser eländigt ut. Om man ser det hela globalt så är det ju inget vidare värst stort bekymmer. 

Det känns så där som när man ska plocka fram kläder och ingenting passar trots att de passade alldeles utmärkt förra veckan. Ju mer man provar desto eländigare känner man sig. I det läget befinner sig min blogg. Det värsta är att jag inte hittar tillbaka till de kläder som bloggen trivdes i. Det finns några saker som jag känner för vad det gäller bloggen:
 • Jag tycker om grönt; det är på något sätt livets färg. Så jag vet att jag vill ha bloggen i grönt och vitt. 
 • Jag drömmer om den ultimata headern, men är inget datorsnille så jag är beroende av de finesser som finns inlagda i mallar och som gadgets. De gånger jag lyckats knåpa ihop en header så hamnar den aldrig mitt i.
 • Jag vill att man ska känna sig välkommen och till och med lite glad när man har "tittat in till mig".
Ja, det var väl allt! 

Jag kanske hittar en gammal trasa som passar  någonstans i utbudet så att jag blir nöjd med utseendet (på bloggen alltså ;)).3 kommentarer:

 1. Grönt är en av mina favoritfärger. Ja detta med bloggen är för mig inte heller så lätt. Jag vet inte hur jag ska ändra och är rädd att att allt bara försvinner när jag mixtrar. Nu kan jag inte ens byta korten på sidorna längre. Får till svar att jag överskridit kvoten för bildöverföring...Men till mina inlägg går det bra. Kanske du vet hur jag ska fixa det?

  Men jag tycker om hur du fixat din blogg! Den är ljus och fin samtidigt som det är ljuvligt grönt. Enkel och stilren. Gillar! :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Ja men här får man riktigt vårkänslor med den vackra gröna färgen!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Grönt är skönt.
  Grönt är fint.
  Jag trivs med att titta in till dig, även om jag kanske inte alltid kommenterar.
  Du skriver fängslande, tack.
  Glad onsdag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...