fredag 18 februari 2011

Fredagslugn

Fredagar är riktigt bra dagar. Man har hela helgen framför sig och just nu har jag inte en aning om vad jag ska fylla helgens stunder med. Känner nog att jag behöver fixa och ordna lite med att piffa upp lite hemma. Inte städa och plocka undan utan i stället göra lite fint. Jag har redan piffat till det lite med mina sjalar. Helt plötsligt hittade jag en fin runt vitmålad korg här hemma som bara var som gjord för sjalarna. Så nu pryder de sin plats i sovrumsfönstret.


Ha en skön fredagkväll och helg!

Mmmm... nu börjar det lukta gott av laxsoppan som står på spisen. Vi gör som vi brukar, man tager man vad haver... Tack och lov för frysen!

3 kommentarer:

 1. Fredag är veckans bästa dag. Skönt med en helg att fylla med det som kommer. Jag och en kollega ska leda ett 90 min cykelpass i morrn förmiddag. Tror det blir en lugn eftermiddag om jag säger så ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att ha en hel helg framför sej och bara kunna gå och piffa och mysa! Vilka fina sjalar du har!//kram maria

  SvaraRadera
 3. Fredagar är underbara!
  Livet på landet innebär att man får ha en fullproppad frys med diverse saker... Annars får man åka väldigt mycket bil... ;-)

  Ha en riktigt skön helg! Kram Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...